OGRANAK OSIJEK – Predavanje „Novela Ovršnog zakona 2017″

Predsjednik UHS-a i predsjednik Građanskog odjela Vrhovnog suda Republike Hrvatske Damir Kontrec i predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske Đuro Sessa prihvatili su poziv Ogranka UHS-a Osijek i dana 17. listopada 2017. godine održali sucima i sudskim savjetnicima Općinskog suda u Osijeku i Stalnih službi tog suda, kao i sucima Županijskog suda u Osijeku predavanje pod nazivom „Novela Ovršnog zakona 2017.”.

Predavanju je prethodio sastanak sa svim sucima Općinskog suda u Osijeku i Županijskog suda u Osijeku, na kojem je predsjednik Vrhovnog suda govorio o radu naša dva suda, statistici, novinama koje nas očekuju i dr.

Predavanju su na poziv Ogranka UHS-a Osijek prisustvovali i kolege suci Županijskog suda u Vukovaru i Općinskog suda u Vukovaru, kao i suci i sudski savjetnici Stalnih službi tog suda
Ogranak UHS-a Osijek uputio je poziv za predavanje i sucima koji nisu članovi UHS-a, kako zbog važnosti teme, tako i zbog uvaženih predavača, a što su kolege dobro prihvatili i odazvali se predavanju.

Veliko nam je zadovoljstvo bilo ugostiti našeg predsjednika UHS-a, ali i predsjednika Vrhovnog suda Republike, a svi polaznici izrazili su zahvalnost za ovo predavanje održano praktično na našim radnim mjestima, uz očekivanje ponovnog susreta sa nekim novim predavanjem.

Ogranak UHS-a Osijek